Meistä

Kirsti Sivén ja Asko Takala Arkkitehdit Oy on vuonna 1983 perustettu arkkitehtitoimisto, joka on erikoistunut kestävään ja ympäristöystävälliseen arkkitehtuuriin. Toimiston osakkaat ovat arkkitehdit Kirsti Sivén ja Asko Takala.

Arkkitehtuurimme

lähtee käyttäjistä ja ympäristöstä. Haluamme luoda ajatonta, aikaa kestävää, helposti käytettävää ja eri tilanteisiin luontevasti muuntuvaa arkkitehtuuria. Etsimme ratkaisuja, joissa käyttäjien nykyiset tarpeet ratkaistaan korkealaatuisella arkkitehtuurilla, joka mahdollistaa myös tulevaisuuden ennakoimattomat tarpeet.

Kestävän kehityksen periaatteet ja ympäristötavoitteet ovat aina olleet olennainen osa työtämme. Olemme suunnitelleet julkisia rakennuksia puusta alusta alkaen, olemme osallistuneet ekologiseen koerakentamiseen ja olleet mukana yhteisöllisissä ryhmärakennuttamishankkeissa. Useat työmme ovat olleet mukana kansainvälisissä julkaisuissa ja näyttelyissä.

Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy

tunnetaan parhaiten erityyppisten vaativien asuinympäristöjen osaajana. Hoiva-asumisen kehittämiseen toimisto on osallistunut suunnittelukilpailujen ja toimeksiantojen kautta 1980-luvulta asti. Toimistossa on suunniteltu myös monenlaisia kasvun ja oppimisen ympäristöjä varhaiskasvatuksen tiloista korkeakouluihin. Vaativa korjausrakentaminen muodostaa jatkuvasti kasvavan osan työkannastamme. Merkittävä määrä töistämme perustuu suunnittelukilpailumenestykseen.

”Teemme arkkitehtuuria, joka on ajatonta ja kestävää, aistittavaa ja helppokäyttöistä.”

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää